Rex

Rexin tarina on romanialaisittain hyvin tyypillinen. Rex sisaruksineen syntyi syrjäiselle Giurgiun maaseudulle katukoiraksi. Rex oli kuitenkin onnekas, sillä hän päätyi elämään pieneen koiralaumaan alueelle, jossa asui paljon mukavia ihmisiä. Kaikki nämä vuodet tämän alueen ihmiset pitivät huolta Rexistä. He ruokkivat Rexiä päivittäin ja Rex sai kasvaa lasten sekä toisten koirien ja kissojen kanssa ulkona leikkien. Vaikka elämä katukoirana on hyvin vaarallista ja talvet taivasalla kylmiä, Rex sai elää kilttien ihmisten ja koirien ympäröimänä.

Keväällä 2021 Rexin elämä muuttui, kun asuinalueelle muuttanut uusi mies, soitti rankkurit paikalle ja rankkurit veivät Rexin kunnalliselle tappotarhalle. Yhdessä päivässä Rexin elämästä tuli painajaista. Hänet suljettiin pieneen häkkiin, jossa ei ollut muuta kuin kova betonilattia, vettä ja ruokaa sai silloin tällöin.

Rex sai kuitenkin vielä mahdollisuuden parempaan elämään, kiitos eläinsuojelija Magdan, joka pelasti Rexin tappotarhalta omalle koirasuojalleen. Magda ei voinut palauttaa Rexiä asuinalueelle, jolla hän eli, sillä rankkurit tulisivat hyvin todennäköisesti sinne uudestaan.
Vaikka Rex on nyt turvassa, ei koirasuoja ole koiran paikka elää.

Kaikesta kokemastaan johtuen, Rex on vieraita ihmisiä kohtaan alkuun hieman varautunut ja alistuva, mutta erittäin kiltti. Hän ei hauku ja tulee toimeen toisten koirien sekä myös kissojen kanssa. Rex on tottunut kadulla asuessaan myös leikki-ikäisiin lapsiin ja pitää lapsista kovasti. Kooltaan Rex on keskikokoinen, (vaikkakin tällä hetkellä vähän ylipainoinen) ja painaa n. 18-20 kg.

Rex olisi valmis matkustamaan Suomeen syyskuussa, mikäli koti tai kotihoitopaikka hänelle löytyisi.

Mikäli kiinnostuit Rexistä, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen, jonka löydät täältä:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Rex tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

TUTUSTUTHAN NÄIHIN SEKÄ ADOPTIOPROSESSIIMME HUOLELLA ENNEN ADOPTIOHAKEMUKSEN TEKOA!

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin