Yhteistyökumppanimme Daniela Stoica on ehdottomasti yksi hyväsydämisin ihminen, ketä tiedämme. Danielan koiratarhalla Bukarestissa on noin 50 koiraa. Tarhalla on myös erillinen kissatarha, jossa on noin 20 koditonta kissaa. Danielan tarha on kooltaan hyvin pieni. 

Danielan elämä on hyvin kiireinen, mutta siitä huolimatta hän jaksaa auttaa eläimiä. Hän käy vaativassa päivätyössä ja opiskelee töiden ohella eläintenhoitajaksi. Danielan apuna työskentelee ahkera ja eläinrakas nuori mies, Bebe. Bebe asuu tarhan yläkerran huoneessa ja tekee tarhalla pitkää päivää siivoillen ja ruokkien koiria. 

Osa tarhan koirista on iäkkäitä tai arkoja, ja heille Gian tarha tulee olemaan todennäköisesti loppuelämän koti. Tarhasta on vuosien varrella tehty mahdollisimman toimiva ja viihtyisä koiria ajatellen. Tarhan seiniä on maalattu ja koirilla on omat kopit pehmusteineen. Kesäisin lauma nautiskelee terassilla auringossa ja koirat leikkivät keskenään. GIAn tarhalla on myös sisätila, johon koirat pääsevät kylmyyttä pakoon. Tarhan lauma on hyvin tiivis, mutta pelaa hyvin yhteen. 

Yhdistyksen vapaaehtoinen GIAn tarhalla. Hymy ei hyydy vaikka sataa. 

Suurin osa Gian koirista on adoptiokelpoisia. Heistä monet ovat entisiä kotikoiria, jotka paikallinen perhe on syystä tai toisesta hylännyt kadulle. Yleinen syy on muutto ulkomaille tai toiselle paikkakunnalle tai koiran sairaus sekä tiineys. Yhdistyksemme tutustuu jokaiseen adoptio-ohjelmaan tulevaan koiraan aina henkilökohtaisesti ja viettää sen kanssa aikaa tarhalla.

Gian tarhan lisäksi Daniela on jo vuosien ajan kiertänyt auttamassa tehdaspihoilla ja teollisuusalueilla asuvia koiralaumoja. Hän ruokkii, steriloi, madottaa ja rokottaa näitä koiria ja osa näille alueille syntyvistä pentueista tulevat Gian tarhalle odottamaan oman kodin löytymistä. Jokainen adoptoitu koira mahdollistaa paikan suojalla uudelle kodittomalle koiralle. Daniela pitää erittäin tärkeänä, että lapsia valistetaan, miten eläimiä tulee kohdella.  Daniela myös järjestää Bukarestin alueella narttukoirille sterilointikampanjoita, joita yhdistyksemme tukee. Sterilointi ja kastrointikulujen ohessa yhdistyksemme auttaa Danielaa myös ruoka- sekä eläinlääkärikustannuksissa.