Yamy

Yamy 7-8 vuotta vanha, leikattu 20-25kg keskikokoinen narttu

Yamy asustaa Romaniassa Ralucan eläinsuojassa. Yamy on saapunut tarhalle, kun hänet on löydetty puistosta pari vuotta sitten.

Yamy on luonteeltaan arka, leikkisä ja oman arvon tunteva lady. Tyttöä pelottaa nopeat liikkeet sekä kovat äänet, kuten esimerkiksi raketit. Tulevan kodin on ymmärrettävä tämä, ja osattava kouluttaa tyttöä eteenpäin.

Vieraita kohtaan Yamy on varautunut mutta utelias, hetken aikaa tutustuttuaan saattaa tulla tervehtimään vieraita. Yamy voidaan sijoittaa kotiin missä odottaa kiltti ja reipas koirakaveri! Yamy ei sovellu kerros- tai rivitaloon, sillä tyttö viihtyy pihalla ja suotavaa olisi oma aidattu piha, jossa saisi oleskella. Takuuvarmasti tulee sisälle silloin, kun on ruoka-aika.

Yamyn adoptioprosessin tulee hoitamaan henkilöt, jotka ovat nähneet tytön tarhalla viime reissullamme. Yamyn olisi valmis matkustamaan Suomeen toukokuussa.

Kommenteissa videoita tytöstä woffan jäsenten kanssa!

Mikäli kiinnostuit Yamysta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Suomeen tulevat koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin, sekä adoptioprosessiimme huolella, ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.