Gabrielan tarha

Gabriela on loputtoman ahkera eläinsuojelija, joka laittaa eläinten tarpeet itsensä, ja jopa oman terveytensä edelle. Hän työskentelee Bukarestissa eläinlääkäri klinikalla ja tekee tämän lisäksi vielä toista työtä selvitäkseen koirien terveys –ja ruokakuluista. Gabriela asuu hyvin vaatimattomassa talossa Bukarestissa. Hän eli monta vuotta naapurinsa talossa, sillä oma koti ei ollut asumiskelpoinen. Hän antoi halvaantuneiden ja sairaiden koirien asua kodissaan. Naapurinsa palattua kotiin, Gabriela joutui kuitenkin muuttamaan takaisin omaan kotiinsa. Hänellä on käytössään yksi huone ja loput kodistaan hän on antanut koirilleen ja kolmelle kissalleen. Kotiinsa hän on vihdoin saanut avustuksella lämmityksen ja vedetkin tulee. 

Gabrielan pihassa on aitaus koirille ja siellä asustaa noin 20-25 koiraa. Koirien olot siellä ovat hyvin ankeat, eikä heillä ole kunnollista suojaa kylmillä talvipakkasilla. Suurimmalle osalle koirista se on loppuelämän koti, mutta siellä asustaa myös adoptiokelpoisia koiria. Näille koirille pyrimme löytämään kodit Suomesta. Woffa ry on auttanut Gabrielaa jo useamman vuoden ajan. Yhdistys on muun muassa rakentanut koirille lämpöisempiä koppeja, ja auttanut Gabrielaa kotinsa kunnostamisessa. Gabrielan sydän on puhdasta kultaa, sillä hän käyttää kaikki rahansa ja aikansa ainoastaan koirista huolehtimiseen. Romanian palkat ovat hyvin pieniä ja koiralauman ruokkiminen vie ison osan kuukausibudjetista. 

Yhdistyksen vapaaehtoiset työn touhussa Gabin tarhalla. 

Gabrielalle on tullut terveydellisiä ongelmia, ja siksi hän tarvitsisi nyt aikaa myös lepäämiseen. Gabriela osallistuu koirien strerilointi kampanjoihin aina kun aika ja vointi sen sallii.