Keinoja auttaa

Pienistä puroista syntyy suuri joki

Steriloinnit

Yksi steriloimaton narttu jälkeläisineen voi kasvattaa kulkukoirapopulaatiota 6 vuoden aikana jopa 67 000 koiralla. Steriloinnin avulla yhden koiran kohdalla voidaan estää lukuisien ei-toivottujen pentujen syntyminen. Yhden narttukoiran sterilointi Romaniassa maksaa n. 35€.


Liity jäseneksi

Liittymällä Woffa ry:n jäseneksi tuet arvokasta eläinsuojelutyötä ja yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea
yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa suorittamalla yhdistyksen jäsenmaksun.


Kotihoitajuus

Kotihoitajat ovat meille tärkeitä ja myös valtava apu yhdistykselle. Jotkut koirat eivät syystä tai toisesta voi jäädä tarhalle ja tarvitsevat väliaikaisen sijoituskodin ennen loppuelämän kodin löytymistä. Sijoituskotia pyritään etsimään esimerkiksi koirille, jotka eivät lyhyen turkkinsa vuoksi pärjää tarhalla talvella, kärsivät jostakin sairaudesta kuten esimerkiksi epilepsiasta, tai potevat stressiä tarhaolosuhteista.


Tavaralahjoitukset

Autamme koiratarhoja viemällä ja lähettämällä yhteistyötarhoillemme tavaroita. Suomesta rahdin lähettäminen Romaniaan on kallista, joten emme myöskään tällä hetkellä vastaanota koiranruokaa. Tästä johtuen yhdistys ottaa vastaan pieniä määriä tavaraa, jotka lähetetään kuljetusboxeissa paluulennolla Romaniaan tai viedään vierailujen yhteydessä.


Rahankeräys

Kerätyt varat käytetään lyhentämättöminä lisäksi Romanian kulkukoirien olojen parantamiseen; ruokaan, lääkkeisiin sekä hoitoon.

Woffa ry keräystili: FI1815443000181367

Viitteet: 

1148 Yleiset lahjoitukset

1151 Sterilointiprojektit

1177 Ruoka-apu

1180 Eläinlääkärikulut ja lääkkeet

1193 Tarhojen kunnostaminen, tarvikkeiden hankinta