Yhteistyötarhat

Avustuskohteenamme on tällä hetkellä kaksi luotettavaa eläinsuojaa Romaniassa. Nämä ovat Magdalena Radun MAP (Magda´s Angel Place) -tarha Giurgiussa sekä Margaretan eläinsuoja Bukarestissa. Autamme satunnaisesti myös muita eläinsuojelijoita. Kadulta otetaan tarhan suojaan koiranpentuja emoineen, hylättyjä pentueita, sairaita ja loukkaantuneita koiria, jotka hoidetaan tarhalla kuntoon. Vaikka koirat ovat tarhalla turvassa, tarhaelämä ei ole koirille paras vaihtoehto.


Magdas Angels Place

Magda on erittäin määrätietoinen eläinsuojelija, joka tekee kaikkensa auttaakseen kodittomia eläimiä Giurgiun kaupungissa Romaniassa.  Magda on toiminut eläinsuojelijana jo yli 20 vuotta. Ensimmäiset 10 vuotta hän joutui selviämään kaikesta yksin. Hänellä ei ollut yhteistyökumppaneita, vaan hän maksoi eläinten ruoka ja eläinlääkärikulut omasta palkastaan.


Margaretan eläinsuoja

Margareta on aloittanut kulkukoirien auttamisen yli 25 vuotta sitten. Alku oli haastavaa. Margareta ruokki ja lääkitsi kaduilla asuvia koiria. Hän yritti löytää koirille koteja ja sijoitti naapureillensa useita koiria odottamaan oman kodin löytymistä. Margareta kustansi useiden koirien ylläpitokustannuksia yksityisillä tarhoilla, jotta koiria ei vietäisi kunnalliselle tarhalle. Margareta maksoi omasta palkastaan koirien ruokinnat, lääkkeet ja ylläpitokustannukset.