Mogli


Ikä: Synt. n. 8/2022
Sukupuoli: Uros, leikattu
Koko: n. 15 kg
Sijainti: Romania
Saapunut tarhalle: 12/2022

Suloinen Mogli odottaa edelleenkin oman kodin löytymistä. Mogli on löydetty viime vuoden loppupuolella ”koirien kaatopaikalta”. Romaniassa tämä ympäristö tunnetaan paikkana, jonne koiria viedään ja hylätään. Joka päivä uusia koiria ilmestyy, mutta samalla osa niistä katoaa. Selviytymismahdollisuudet ovat pienet… Moglin onneksi ihana eläinsuojelijamme Margareta otti hänet turvaan suojalleen.

Olemme tavanneet Moglin useamman kerran ja iloksemme olemme saaneet huomata, että ujosta ja pelokkaasta pennusta on kasvanut erittäin sosiaalinen ja reipas koiranalku, joka ei pelkää edes vieraita ihmisiä. Reipas ja leikkisä lauma on tehnyt selkeästi hyvää ja pojalle etsitäänkin kotia missä olisi iloinen ja sosiaalinen koirakaveri vastassa. Mogli tulee tarhalla toimeen ihan kaikkien kanssa, eikä aiheuta ongelmia. Poika on kova leikkimään ja rakastaakin temmeltää vapaalla aidatulla pihalla laumatovereidensa kanssa. Jos Moglilta kysytään, paras asia on ihmisten herkut ja koirakaverit.

Luonnekuvaukset rakentuvat kuitenkin koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.