Huli


Ikä: s. 5/2022
Sukupu
oli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 15 kg
Sijainti:
New MAP, Giurgiu, Romania

Huli hyppii ja pomppii ilosta ihmisen tullessa ja on kova pusuttelemaan. Tästä koirasta joku onnellinen tuleva omistaja saa aktiivisen kaverin. Tarhalla Huli on reipas, ja oikein ihmisrakas.
Huli on neitokainen, jonka suurin toive tuntuu olevan, että joskus pääsisi lähtemään pois tarhaan tulevan ihmisen mukana. Kaunein ruskein silmin hän katsoo ihmistä, uskaltakoohan toivoa? Huli ei ehdi rauhoittua ihmisen silityksiin, koska ihmisen käynnit ovat niin harvinaisia. Huli on nuori ja vauhdikas sählääjä, ja toivomme kovasti, että hänen ei tarvitse kasvaa vanhaksi tarhan ahtaudessa ja harmaudessa, vaan että joku ihminen näkee juuri Hulin ja tarjoaa hänelle oman kodin turvan.
Hulin pelastivat Magdan kanssa myöskin yhteistyötä tekevä saksalais järjestö, joiden autoa Huli oli lähtenyt seuraamaan. Auto pysäytettiin ja koira otettiin kyytiin.

Huli on varsinainen kiipeilijämestari, joka ylittää halutessaan aidan kuin aidan. Tämä tuleekin uuden kodin huomioida. Tällä hetkellä Huli asuu tarhan karanteenitiloissa, joissa on katto, koska muutoin Huli voisi löytyä milloin mistäkin yllätyksellisista paikoista. Tarhalla ainakaan Huli ei juuri hauku, vaan on hiljainen tyttö.

Etsimme kauniille Hulille kotia, jossa liikutaan ja harrastetaan koiran kanssa, Hulin kaltainen nuori innokas koira tarvitsee kunnon lenkkejä ja tekemistä myös aivoille. Koska Huli on kova hyppimään ihmistä vasten, emme suosittele häntä lapsiperheeseen. Huli voisi oppia asumaan kerrostalossakin, kunhan tekemistä on riittävästi, ja Ihmisellä on tarpeeksi aikaa totutteluun.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.