Betsy


Ikä: Synt n. 3/2022
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 15-20 kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania

Betsy on löydetty veljensä Bobbyn kanssa maaseudulta keskeltä tietä läheltä Craiovaa. Margaretan ystävä vei kaksikon eläinlääkäriasemalle, jossa kaksikko asui muutaman kuukauden ajan odottaen, että Margaretan eläinsuojalle vapautuisi lisää tilaa. Nyt Betsy ja Bobby ovat päässeet muuttamaan eläinsuojalle.

Aktiivimme tapasivat Betsyn maaliskuussa 2024. Tyttö juoksenteli innokkaana ympäri eläinsuojan leikkiaitausta. Vieraisiin ihmisiin tyttö suhtautui innolla, se olisi halunnut olla koko ajan sylissä ja saada huomiota. Häntä heiluen Betsy jakoi pusuja ja haleja ihmisille, jonka jälkeen säntäsi takaisin leikkimään.

Luonteeltaan Betsy on aktiivinen, sosiaalinen, energinen ja innokas. Tyttö tulee moitteettomasti toimeen koiralaumassa uroksien sekä narttujen kanssa. Pienten lasten perheeseen Betsyä ei adoptoida innokkuutensa takia.

Betsyn kuulumisia 16.5.2024:
Betsy on sisaruksista rauhallisempi versio, vaikka silti on aktiivinen nuori koira. Betsy hyppi ihmisiä vasten, leikki uusilla leluilla yhdessä muiden koirien kanssa ja juoksenteli pitkin playgroundia. Betsy on avoin vieraille ihmisille ja osasi myös rauhoittua silityksiin.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.