Bobby


Ikä: Synt. n. 3/2022
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 15-20 kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania

Bobby on löydetty siskonsa Betsyn kanssa maaseudulta keskeltä tietä läheltä Craiovaa. Margaretan ystävä vei kaksikon eläinlääkäriasemalle, jossa kaksikko asui muutaman kuukauden ajan odottaen, että Margaretan eläinsuojalle vapautuisi lisää tilaa. Nyt Bobby ja Betsy ovat päässeet muuttamaan eläinsuojalle.

Aktiivimme tapasivat Bobbyn maaliskuussa 2024. Poika juoksenteli innokkaana ympäri eläinsuojan leikkiaitausta. Vieraisiin ihmisiin poika suhtautui innolla, se olisi halunnut olla koko ajan sylissä ja saada huomiota. Häntä heiluen Bobby jakoi pusuja ja haleja ihmisille, jonka jälkeen säntäsi takaisin leikkimään.

Luonteeltaan Bobby on aktiivinen, sosiaalinen, energinen ja innokas. Poika tulee moitteettomasti toimeen koiralaumassa uroksien sekä narttujen kanssa.

Bobbyn kuulumisia 16.5.2024:
Bobby on kovin innokas ja aktiivinen. Poika hyppii ihmistä vasten ja samalla hammastelee leikin lomassa. Bobby rakasti tarhalle tuotuja uusia leluja. Bobby tulee tarvitsemaan lempeää ohjaamista rauhoittumisen harjoitteluun. Kaikin puolin Bobby oli kovin sosiaalinen ja avoin koira.

Etsimme Bobbylle aktiivista kotia, jossa ollaan valmiita touhuamaan koiran kanssa. Uskomme Bobbyn sopeutuvan moneen eri asumismuotoon. Pienten lasten perheeseen Bobbya ei adoptoida innokkuutensa takia.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.