Clara

Clara on n. 2-vuotias 8 kg steriloitu tyttö.

Clara oltiin viemässä toverinsa kanssa lopetettavaksi, kun perhe ei halunnut tyttöä enään pitää, mutta väliin kerkesi eläinsuojelijamme ja Clata sai jatkaa elämäänsä.

Clara tulee toimeen tarhalla kaikkien kanssa, ja on rauhallinen sivusta seuraaja ennemmin, kuin muiden kanssa häärääjä. Tyttö luovutetaankin rauhalliseen kotiin, joko rauhallisen koirakaverin seuraan tai yksin. Clara on vielä hieman arka vieraita kohtaan, mutta antaa kuitenkin silittää ja käsitellä, mutta ei tee tuttavuutta oma-alotteisesti vieraisiin.
Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan helmikuun lopulla, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Clara, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa koirasta kunnon kansalainen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.