Dantte


Ikä: n. 1,5 -vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 20 kg
Sijainti: MAP, Romania

Aktiivimme vierailivat Romaniassa 28.6-3.7.2023. Aktiivin kertomana:

”Saavuimme Giurgiun Magda’s Angels Place (MAP) tarhalle tutustuaksemme tarhan koiriin. Tapasimme siellä iloisen sisarusnelikon, joilla riittäisi rakkautta annettavaksi, kunhan sopiva koti löytyisi. Koirat pääsivät pihalle jaloittelemaan ja ne olivat ikionnellisia saadessaan uusia vieraita. Kaikki juoksivat meitä vastaan innoissaan, mutta Dantte oli siskoihinsa Danaan ja Darlaan verrattuna hieman rauhallisempi ja antoi siskojensa tervehtiä meitä ensin.

Dantte on noin 1,5-vuotias keskikokoinen uros, ja painaa noin 20 kiloa. Dantte on luonteeltaan iloinen, ihmisrakas ja lempeä, ja nauttii paljon rapsutuksista. Dantte ei arastellut lainkaan ihmisiä vierailumme aikana vaan hakeutui itse hakemaan rapsutuksia. Dantte on siskoihinsa Danaan ja Darlaan verrattuna hieman rauhallisempi ja jäi välillä tarkkailemaan sivusta heidän touhuja. Dantte on kuitenkin vielä hyvin nuori ja utelias ja tylsistyisi varmasti sohvaperunana. Dantte sopisi hyvin myös toisen koiran kaveriksi.”

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan elokuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.
Dantte, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa koira kotikoiran saloihin.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.