Hope – Minut on varattu 🙂

Hope on noin 1-vuotias leikattu narttu.

Hope; Kaiken keskipiste. Sielä missä tapahtuu, sieltä löytyy myös tämä tyttö, sekä sielä missä on ihmisiä, on myös hän kerjäämässä rapsutuksia tai herkkuja.

Hope on löydetty muutaman kuukauden ikäisenä pellolta, 3 sisarensa kanssa. Tyttö on leikkisä nuori koira, joka käyttää aikansa tarhalla leikkien veljensä kanssa (Nico, tulee myös etsimään kotia kauttamme), ja olemalla sielä missä ihminen. Hope suhtautuu kaikkiin ihmisiin iloisesti häntä heiluen, ja on valmis hyppäämään vieraankin ihmisen syliin epäröimättä. Tyttö on aktiivinen, mutta rauhoittuu myös nopeasti.

Tytölle etsitään perusaktiivista kotia, missä ollaan valmiita nuoren koiran tuomiin haasteisiin, ja perheellä on aito halu kouluttaa tytöstä rakastettu perheenjäsen. Hope on kasvanut ja asunut sisätiloissa, ja ulkoilee päivittäin vapaana isolla pihalla, mutta tämä ei tarkoita silti valmista kotikoiraa. Hope ei ole esimerkiksi sisäsiisti, eikä osaa kulkea hihnassa.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan helmikuun lopulla, jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Tyttö painaa nyt n. 20 – 25kg

Tarhalla tyttö on täysin hiljainen, eikä järjestömme jäsenet ole tarhareissuilla kuullut sen haukkuvan kertaakaan. Mutta kuitenkin Hope, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.