Hupi


Ikä: s. 1/2022
Sukupu
oli: Uros, kastroitu
Koko: n. 3-5 kg
Sijainti: Romania

Edit 9.4.2024

Suuren hakemusmäärän vuoksi emme ota Hupista enempää hakemuksia vastaan.

Maaliskuussa 2024 saimme eläinlääkäriltämme muutaman kuvan ja videon. Videoissa oli pieni pörröinen nuori poikakoira, joka oli kaivanut itsensä eläinlääkärimme ystävän Manuelan pihan aidan ali pihalle, missä silloin asui Suomeen jo saapunut Lesi koira ja 10 kissaa. Manuela ei kyennyt koiraa palauttamaan kadulle, vaan laittoi eläinlääkärillemme viestiä että pystysimmekö me Woffalla auttamaan uuden kodin etsinnän kanssa, johon me tietenkin suostuimme!

Koira sai nimekseen Hupi ja hänen kodin etsintä aloitettiin. Hupi on luonteeltaan erittäin ihmisrakas ja poika tulee toimeen ihan kaikkien kanssa, niin muiden koirien, vieraiden ihmisten kuin 10 kissankin kanssa. Hupi vaikuttaa sille, että hänellä olisi ollut joskus oma koti, mutta kukaan ei ole viikkojen kuluessa kaivannut koiraa. Huomioiden, että Romaniassa on tyypillistä hylätä kotikoiria kadulle kun heistä ei jakseta enää huolehtia, kävi Hupilla hyvä tuuri sillä hän kaivoi itsensä juuri oikean aidan ali, missä vastaanottamassa oli välittävät ihmiset.

Hupille etsitään kotia niin ainoana koirana, kun kiltin ja pienen koirakaverin seurana. Koira voidaan luovuttaa myös lapsiperheeseen, tai kissakotiin. Uskomme Hupin myös soveltuvan jokaiseen asumismuotoon. Koira on luonteeltaan erittäin kiltti, ihmisrakas ja avoin.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa Romaniassa. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.