Iivo


Ikä: s. 11/2022
Sukupu
oli: Uros, kastroitu
Koko: n. 10 kg
Sijainti: MAP Romania

Iivo, syntynyt noin. 11/2022, 10 kg kastroitu uros.

Iivo on luonteeltaan erittäin iloinen ja touhukas uros, joka tulee erinomaisesti toimeen muiden koirien kanssa. Kun lauma päästetään juoksuaitaukseen missä on vieraita ihmisiä, juoksentelee Iivo muiden laumatovereiden lailla ihmisen luokse kerjäämään herkkuja, mutta hyvin nopeasti koira kiinnostuu muista asioista. Iivo on luonteeltaan erittäin itsenäinen koira, joka juoksentelee pitkin aitojen reunoja tutkien paikkoja. Lauma pystyy myös hienosti jakamaan keskenään herkut ja rähinöitä ei synny.

Etsimme Iivolle kotia joko leikkisän koirakaverin seurana, tai ainoana koirana. Iivo on reipas menijä ja hänestä saa varmasti hienon lenkkikaverin pidemmillekin lenkeille. Iivo tulee toimeen niin urosten kuin narttujen kanssa.

Iivon kuulumisia 10.3.2024 Romaniasta:

”Iivo oli aikamoinen energia pakkaus, kuten sivuilla olevista viimeisistä kuvistakin näkyy. Tältä ihmisrakkaalta pojalta ei vauhtia puuttunut. Hetken temmellyksen jälkeen Iivo osasi kuitenkin hienosti rauhoittua rapsuteltavaksi. Iivo nauttisi varmasti elää myös lapsiperheessä, missä saisi touhuta yhdessä lasten kanssa vaikkakin varmasti yhtä onnellinen poika olisi aktiivisten aikuistenkin kanssa.”


Iivolla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Iivo ei välttämättä tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Iivo, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.