Jane


Ikä: s. 4/2023
Sukupu
oli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 7kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania

Jane, syntynyt arviolta 4/2023, n. 7kg leikattu narttu

Margareta sai puhelun ystävältään. Hän oli löytänyt kaksi pientä koiraa kyhjöttämässä keskellä vilkasta autotietä. Vettä satoi kaatamalla ja hän oli itsekin meinannut ajaa pienten myttyjen yli, jotka tärisivät keskellä kaistoja. Margareta otti kaksikon vastaan eläinsuojalleen, vaikka tilaa ei olisi ollut.

Kaksikko on nyt muutaman viikon ajan tutustuneet eläinsuojaan ja siellä eläviin muihin koiriin. Margareta epäilee, että Jane ja Roly ovat olleet koko elämänsä yhdessä, sillä kaksikko on hyvin tiiviisti toistensa seurassa. Janelle Roly on tärkeä tuki ja turva. Tyttö tukeutuu ystäväänsä jännittävissä tilanteissa

Jane ei pelkää muita koiria, vaan on sopeutunut reippaasti yhteiseloon muiden eläinsuojan koirien kanssa. Samassa laumassa elää myös isoja koiria, eikä Jane ole tuntenut itseään epävarmaksi isompienkaan kanssa.

Luonteeltaan Jane on sosiaalinen, avoin, ihmis- ja koiraystävällinen, reipas, rohkea ja lempeä. Tyttö antaa ihmisen käsitellä ja nostaa syliin. Jane leimaantuu helposti ihmiseen ja toisiin koiriin. Toiveena olisi, että Roly ja Jane pääsisivät matkustamaan samalla autolla kohti omia kotejaan.

Etsimme Janelle perhettä, josta se ei tulisi enää koskaan hylätyksi. Uskomme Janen sopeutuvan moneen asumismuotoon sekä esimerkiksi lapsiperheeseen. Jane nauttisi varmasti koirakaverin seurasta, mutta uskomme että poika voisi sopeutua myös yksinasujaksi.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.