Mary


Ikä: Synt. n. 1/2023
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 15-18kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania
Saapunut tarhalle:2/2023

Mary löydettiin siskonsa Rosen kanssa Bukarestin ulkopuolelta kadulta helmikuun 2023 alussa. Mary oli erittäin huonossa kunnossa Margaretan eläinsuojalle saapuessaan ja ensimmäiset viikot pelkäsimme, että selviytyykö tyttö vai menetämmekö hänet. Marylla oli parvovirus, joka on pennuille erittäin vaarallinen. Mary saatiin onneksi hoidettua kuntoon ja nyt tyttö on terve ja valmis muuttamaan omaan kotiin.

Mary on rauhallinen pentu, joka mieluusti seuraa ensin muiden touhuja sivulta ennen mukaan menoa. Tyttö jännittää vielä uusia ihmisiä, mutta antaa hienosti silittää, koskea ja käsitellä. Eläinlääkärissä Mary käyttäytyy mallikkaasti, antaa tehdä kaikki tutkimukset ja pysyy rauhallisesti paikoillaan. Tyttö asuu yhdessä muiden koirien kanssa ilman ongelmia.

Kuulumisia tarhareissulta 9/2023

”Marysta on kasvanut erittäin sosiaalinen ja iloinen nuori aikuinen, joka rakastaa niin vieraita ihmisiä kuin koiria. Tyttö tulee tarhalla toimeen ihan kaikkien kanssa ja tykkää leikkiä oman lauman kanssa aidatulla pihalla. Mary kerjää vierailtakin ihmisiltä rapsutuksia ja on erittäin ihmisrakas. Mary painaa n. 15kg ja on hoikka tyttö, kevyellä ruumiinrakenteelta. ”

Kuulumisia tarhareissulta 3/2024

”Mary otti meidät muun koira lauman kanssa ystävällisesti vastaan. Rapsutuksia tultiin hakemaan herkkujen lisäksi koko meidän eläinsuojalla olon ajan. Mary on reipas nuorukainen josta saa rakastavan ja aktiivisen perheenjäsenen.”

Etsimme Marylle kotia, jossa tyttö saa tarvitsemansa ajan uuden elämän totutteluun. Uskomme, että tyttö sopeutuu toisen koiran kaveriksi, tai ainoaksi koiraksi. Myös lapsiperhe voi olla vaihtoehto, kunhan lapset ymmärtävät että koiran kotiutuminen voi viedä aikaa.

Marylla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Mary ei osaa kävellä hihnassa, eikä olla sisäsiisti. Mary ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Mary, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.