Miisa – Minut on varattu!


Ikä: n. 1-2 -vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 10 kg
Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania

Miisa on erittäin ihmisrakas ja sosiaalinen tyttö joka ei arastele uusia ihmisiä ollenkaan. Miisa viihtyy ihmisen sylissä sekä rakastaa antaa pusuja, ja mielellään lähtisikin ihmisen mukaan, pois tarhalta. Lupasimme Miisalle toukokuun aktiivireissulla, että etsimme tytölle oman loppuelämän kodin, missä riittää rakkautta loputtomiin, koska sen tämä koira ansaitsee.

Miisa on löydetty kadulta yksin harhailemasta ja koirasta soitettiin julkiselle tarhalle ja rankkurit lähtivät hakemaan tytön pois. Miisa muuttaa yhteistyötarhallemme MAP’iin, jos vain oma koti löytyy. Tämä hellä ja muiden koirien kanssa hienosti toimeentuleva tyttö on valmis matkustamaan elokuun puolivälissä.

Julkisella tarhalla eläneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pisimmillään jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.