Odessa


Ikä: 5/2023
Sukupuoli:Narttu, steriloitu
Koko: n. 10-12 kg
Sijainti: MAP ”New Land”

Odessa, syntynyt 5/2023, n. 10-12kg & 38cm korkea

Jääkarhumainen Odessa löydettiin pellolta sterilointipäivänä ja vietiin leikattavaksi, tarkoituksena palauttaa tyttö pellolle steriloinnin jälkeen. Magdan nähdessä kuinka Odessa nautti olostaan saadessaan nukkua pehmeällä pedillä, ei hänellä enää ollut sydäntä palauttaa Odessaa kadulle. Näin Odessa päätyi etsimään kotia kauttamme.

Tällä hetkellä Odessa asustelee Magdan luona niin kutsutulla ”New Landilla”, missä on erittäin tilavat ja hyvät olot koiralle.

Luonteeltaan Odessa on erittäin rauhallinen, kiltti ja lempeä. Aktiiviemme mennessä katsomaan Odessaa, tyttö istahtaa rauhallisesti viereen rapsuteltavaksi ja pusuttelee häntä huomioivia vieraita. Odessa nauttii selvästi ihmisen antamasta huomiosta ja tytön lempeä katse sulattaa sydämen.

Kaunis Odessa sopisi varmasti mihin tahansa asumismuotoon ja tasapainoisen luonteensa vuoksi tyttö sulautuisi hyvin osaksi mitä tahansa perhettä, jossa hänestä vain pidetään hyvää huolta. Odessasta saat luotettavan ja rakastavan perheenjäsenen. Toivoisimme, että Odessa saisi nukahtaa joka ikinen ilta, loppuelämänsä ajan, omassa kodissa, omaan pehmeään petiinsä.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.