Otto


Ikä: 2 – 3 -vuotias
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 15 – 20 kg

Ihmiset kävelevät tarhalla häkin ohi eikä kukaan huomaa minua. Yritän kyllä tulla nähdyksi, aina kun voimani riittävät. Sadat koirat haukkuvat yötä päivää ympärilläni ja minua pelottaa. Haluaisin kovasti nukkua rauhassa, oman ihmiseni lähellä. Minulla onkin vain yksi toive, että joku huomaisi minut. Ottaisi minut mukaansa ja pääsisin paikkaan missä ei tarvitse pelätä. Paikkaan, missä saisin olla onnellinen – Otto

Otto on n. 2 – 3 vuotias rauhallinen poika, n. 15 – 20kg. Oton häki ohitse kulkiessa, hän työntää nenänsä häkin raosta ulos ja toivoo että joku huomaisi hänet. Hänen silmistä näkyy suru.

Huonon ravinnon vuoksi Otto on hyvin laihassa kunnossa ja iho voi huonosti. Hyvään ravintoon tulee tulevan kodin kiinnittää erityistä huomiota. Tarhalla otto ei hauku joten uskomme että hän pärjäisi hienosti myös kerrostalossa. Lapsista Otolla ei todennäköisesti ole kokemusta joten emme luovuta häntä perheeseen jossa on pieniä lapsia. Luonteeltaan hän on tarhalla hyvin kiltti ja rauhallinen.

Muistathan, että koiralla ei välttämättä ole mitään tietoa siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Hän ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella eikä yksin ollessa saa äännellä tai haukkua oman ihmisen perään tai matolle ei saa pissiä. Tarhakoiralta tuleva koti ei saa vaatia tai odottaa mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.