Savu

Savu 4kk leikkaamaton urospentu.

Savu asusta MAP-tarhalla Romaniassa 12 pennun laumassa, ja poika tulee toimeen hienosti kaikkien kanssa. Savu on enemmänkin alistuvaa sorttia, kun että aiheuttaisi riitaa. Ihmisen nähdessään koko laumalla alkaa häntä heilumaan hullunlailla, ja pieni, vain 6kg painava Savu poika aluksi perääntyy muiden taakse, mutta hetken tuumailtuaan ja ympäristön turvalliseksi huomattuaan, alkaa tämäkin pentu kiehnäämään ihmistä vasten ja antaa hienosti silittää.

Woffan aktiivit olivat käymässä juuri Romaniassa, ja meille selvisi kuinka täynnä yhteistyötarhamme MAP tällä hetkellä on, joten yritämme etsiä muutamalle koiralle koteja toukokuun lopun kuljetukseen, jotta saataisiin hieman lisää tilaa.

Elikkä tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan toukokuun lopulla, jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Pojalla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Savu ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Savu, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.