Vili – Minut on varattu.


Ikä: n. 1 – 2 -vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 8 kg
Sijainti: Ramonan eläinsuoja, Romania

Vili on pelastettu eläinsuojelijamme Ramonan toimesta Bukarestin kunnalliselta tarhalta kohti Ramonan eläinsuojaa.

Vili on avoin, ihmisrakas ja sosiaalinen nuori poika joka tulee toimeen ihan kaikkien kanssa, niin muiden koirien kuin ihmistenkin. Vilillä riittää Romanian helleaallosta huolimatta energiaa, ja vaikka lämpötila saattaa päivisin kohota yli 40 asteen, olisi Vili valmis silti touhuamaan ihmisen kanssa. Poika rakastaa olla sylissä rapsuteltavana videoiden lailla.

Vilille etsitään kotia joko ainoana koirana tai leikkisän koirakaverin/kavereiden kanssa. Myös lapsiperhe voisi olla vaihtoehto, sillä Vili ei aristele tai pelkää tarhalla ketään.

Julkisella tarhalla kasvaneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pahimmillaan jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.